Α. Αυλωνίτης: Εθνική τραγωδία οι πυρκαγιές

Ως εθνική τραγωδία χαρακτήρισε τις πρόσφατες πυρκαγιές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αυλωνίτης, ο οποίος κάνει λόγο για διαχρονικές ελλείψεις στην πυρόσβεση και για έλλειψη εθνικού σχεδιασμού.

Ο βουλευτής κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να λάβουν μέρος σε εθελοντικές ομάδες για την πρόληψη και την κατάσβεση πυρκαγιών ώστε να ενισχυθεί ο κρατικός μηχανισμός όπου αυτό είναι απαραίτητο. “Δεν μπορούμε να θριαμβολογούμε πάνω από τα καμένα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Μεγάλες κοινωνικές κατηγορίες εξαιρούνται από το επίδομα για τον τουρισμό” αναφέρει σε ερώτηση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης μαζί με άλλους 56 βουλευτές. Στην ερώτηση προς τούς Υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Τουρισμού οι 56 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι φέτος, όπως και πέρσι “χιλιάδες χαμηλόμισθοι ΑΜΕΑ, με υψηλότερο κόστος διαβίωσης από τον μέσο πολίτη δεν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» του Προγράμματος επιδότησης ακτοπλοϊκών και καταλύματος”.
Επίσης ο βουλευτής της Κέρκυρας τονίζει ότι “η κυβέρνηση θα έπρεπε να λάβει μέτρα στη ρίζα του προβλήματος μην επιτρέποντας τις μεγάλες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και τα αγαθά πρώτης ανάγκης”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος