Δεν θα γίνει αποκομιδή απορριμμάτων για τρεις μέρες στη Ν. Κέρκυρα

Να μην τοποθετούν τα σκουπίδια τους έξω από τους κάδους για τις επόμενες τρεις μέρες ζητά από τους πολίτες ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας διότι δεν θα γίνεται αποκομιδή των απορριμμάτων.

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος εξηγεί ότι εκτελούνται εργασίες στο ΧΥΤΑ της Παλαίρου όπου μεταφέρονται τα σκουπίδια και κατά συνέπεια δεν είναι δυνατή η αποκομιδή. Για το λόγο αυτό συνιστά υπομονή για τρεις μέρες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Σε συνέχεια ενημέρωσης που έλαβε η Υπηρεσίας Καθαριότητας από τον Φορέα Λειτουργίας του ΧΥΤΑ Παλαίρου, όπου γίνεται η υγειονομική ταφή των απορριμμάτων του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, ενημερώνουμε τους Δημότες ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στο ΧΥΤΑ δεν θα μπορεί να γίνει μεταφορά και ταφή των απορριμμάτων μέχρι και την Τετάρτη 21/09/2022. Παρακαλούνται οι Δημότες, για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, να μη τοποθετούν σακούλες απορριμμάτων έξω από τους κάδους αποκομιδής για τις επόμενες τρεις μέρες, μέχρι να αποκατασταθεί η ροή της αποκομιδής των απορριμμάτων και της μεταφοράς τους στο ΧΥΤΑ Παλαίρου από την Πέμπτη 22/09/2022.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος