Κέρκυρα: Χωρίς προβλήματα η πρώτη μέρα στο σχολείο

Κέρκυρα: Χωρίς προβλήματα η πρώτη μέρα στο σχολείοΧτύπησε σήμερα μετά τις 8 το πρωί το πρώτο κουδούνι της χρονιάς για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με μάσκες αντισηπτικά και αποστάσεις.

Μιλώντας στην ΕΡΤ  Κέρκυρας, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης επισήμανε ότι η πρώτη μέρα κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση το θέμα των καθαρισμών, το οποίο, όπως επισήμανε, αναμένεται να λυθεί τις επόμενες μέρες.

Πάντως, όπως είπε ο Πέτρος Αγγελόπουλος, και οι εκπαιδευτικοί είναι στη θέση τους και τα βιβλία βρίσκονται στις αίθουσες, ενώ τα σχολεία και το ολοήμερο από αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά.

Την ίδια ώρα, κανένα πρόβλημα με τη χρήση μάσκας από εκπαιδευτικούς και μαθητές δεν αντιμετωπίστηκε στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Χρήστος Άνθης. Αντίθετα, πολλά είναι τα προβλήματα που καταγράφονται από τους διευθυντές των δημοτικών και νηπιαγωγείων και αφορούν ελλείψεις  στα κτιριακά, οι οποίες σε μερικές περιπτώσεις είναι πολύ σοβαρές, όπως για παράδειγμα η πλήρης έλλειψη τουαλετών.

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί η τροχαία της Κέρκυρας μοίρασε φυλλάδια έξω από το 7ο δημοτικό σχολείο για την ασφάλεια των μικρών μαθητών στους δρόμους της Κέρκυρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος