Κέρκυρα: Εκλογές στο Εργατικό Κέντρο εν μέσω έντασης με το ΠΑΜΕ

Εκλογές στις 27 Φεβρουαρίου αποφάσισε χθες η ετήσια γενική συνέλευση των αντιπροσώπων των σωματείων της δύναμης του Εργατικού Κέντρου εν μέσω έντασης με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
Η συνέλευση των 38 παρόντων αντιπροσώπων επί 85, υπερψήφισε ομόφωνα τόσο τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμού το 2018, όσο και τον Οικονομικό Προϋπολογισμό και το Πρόγραμμα Δράσης του 2019.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου, «οι συνθήκες μέσα στις οποίες πραγματοποιήθηκε η Συνέλευση ήταν, όπως αναμενόταν, εξαιρετικά αντίξοες και αντιδημοκρατικές αφού τάγμα του ΠΑΜΕ εισέβαλε στην αίθουσα την ώρα που η συνέλευση βρισκόταν σε εξέλιξη, με μοναδικό σκοπό τη διάλυσής της.

Μετά την αποχώρηση των ταξικών δυνάμεων εισβολής και προπηλάκισης, η Συνέλευση συνεχίστηκε κανονικά».
Ακούμε τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Γιάννη Χαλικιόπουλο

Την θέση του ότι στη ΓΣ του Εργατικού Κέντρου δεν μπορούν να εκπροσωπούνται οι συνταξιούχοι εξέφρασε εκ μέρους του ΠΑΜΕ ο πρόεδρος των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Σταμάτης Πελάης, τονίζοντας ότι υπήρξαν σωματεία τα οποία δεν μπόρεσαν να γραφτούν προκειμένου να λάβουν μέρος στις εκλογές του ΕΚΚ. Στη θέση του κ. Χαλικιόπουλου ότι ο κ. Πελάης έχει προσφύγει δύο φορές στη Δικαιοσύνη και οι προσφυγές του έχουν καταπέσει, δεν δίστασε να μιλήσει για τακτικισμούς, μιλώντας με σκωπτικό τροπο ακόμη και για τις αποφάσεις των Δικαστηρίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος