Ξεχωριστή θέση κατάφεραν να λάβουν γνωστά εστιατόρια της Κέρκυρας στα γαστρονομικά βραβεία FNL Best Restaurant Awards για το 2017 που απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα. Το Ετρούσκο του Έκτορα Μποτρίνι υπήρξε ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας “Ελληνική Υψηλή Γαστρονομία” και φιναλίστ τους: Κληματαριά (του Μπέλλου) στην κατηγορία “Παραδοσιακή Ελληνική Κουζίνα”, Αρίστος (Grecotel Imperial), Βενετσιάνικο Πηγάδι και Pomo D`Oro στην κατηγορία “Ευρωπαϊκές Κουζίνες” και τέλος Τούλα στην κατηγορία “Εστιατόριο για Ψάρι”. Αξιόλογο είναι το γεγονός ότι η διάκριση αφορά κουζίνες που βρίσκονται είτε σε ξενοδοχεία και παραλιακά εστιατόρια είτε σε ιστορικές ταβέρνες και ξεχωριστούς χώρους μέσα στην πόλη.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος