Κέρκυρα: Κεγκέρογλου για προσυνεδριακές διαδικασίες και χρέος

Στην Κέρκυρα βρέθηκε την Παρασκευή ο βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Β. Κεγκέρογλου, συνοδευόμενος από την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη, προκειμένου να συμμετάσχουν σε εκδήλωση – συζήτηση που διοργάνωσε η Ν.Ε. Κέρκυρας του κόμματος. Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Φαληράκι συμμετείχαν εκτός του κ. Κεγκέρογλου, ο επικεφαλής της Ν.Ε. του ΚΗΔΙΣΟ Α. Αλεξάκης, ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ν. Τσούκαλης, και ο Κ. Παυλίδης από της “Κινήσεις Πολιτών”.
Ας σημειωθεί ότι ο Βασίλης Κεγκέρογλου είναι συντονιστής της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του έκτακτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που θα διεξαχθεί το Καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων επιτέθηκε στην κυβέρνηση η οποία, καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα διαβεβαίωνε διά στόματος του πρωθυπουργού και των αρμοδίων υπουργών ότι η συμφωνία για το χρέος ήταν δεδομένη: “Βασισμένοι ίσως και σε αυτές τις διαβεβαιώσεις οι βουλευτές της συμπολίτευσης ψήφισαν χαμογελώντας το τέταρτο μνημόνιο, που επιβαρύνει τους πολίτες και την πραγματική οικονομία με νέα υφεσιακά μέτρα ύψους 4,9 δισ. ευρώ. Πρόκειται για μία συμφωνία χωρίς καν χρηματοδότηση, που καταδικάζει τη χώρα σε διαρκή λιτότητα”.

Άφησε αιχμές και για τη Ν.Δ. λέγοντας ότι δεν επιδιώκει μια αλλαγή πολιτικής αλλά μόνο λέει ότι η ίδια μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα πράγματα, ενώ τόνισε ότι η όποια μετεκλογική στάση του κόμματός του σε σχέση με τις ενδεχόμενες συνεργασίες για σχηματισμό κυβέρνησης θα μπορεί να προκύψει από την αποσαφήνιση των πολιτικών θέσεων και προτάσεων που θα αποφασιστούν στο συνέδριο.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ανδριώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος