Κέρκυρα: Μουσική εκδήλωση για τη στήριξη του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας

Το Σχολείο Φυλακών Κέρκυρας παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας απόψε Τετάρτη 03 Νοεμβρίου στις 8, τον Δημήτρη Μυστακίδη στο μουσικό ντοκιμαντέρ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ στο ρεμπέτικο”.

Κέρκυρα: Μουσική εκδήλωση για τη στήριξη του Σχολείου Φυλακών ΚέρκυραςΟ Επιδραστικός μουσικός και φίλος του Σχολείου Φυλακών, μετά τις παρουσιάσεις του σε κεντρικές σκηνές στην Αθήνα και στο Ηρώδειο, μεταφέρει στην Κέρκυρα την παράσταση με την οποία φωτίζει την παραβατικότητα ως πηγή έμπνευσης του ρεμπέτικου τραγουδιού. Με αφορμή κείμενα των κρατουμένων-μαθητών του σχολείου ανασύρει από τον πλούτο της ρεμπέτικης παράδοσης στιγμές καθημερινότητας της ελληνικής κοινωνίας από το μεσοπόλεμο και μετά, με όχημα την λαϊκή κιθάρα συνοδευόμενη από ένα τρίο παραδοσιακών οργάνων και σημαντικούς μουσικούς.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των λειτουργικών εξόδων του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας, του μόνου από τα τρία σχολεία δεύτερης ευκαιρίας σε φυλακές που συνεχίζει να λειτουργεί. Η προσέλευση θα ξεκινήσει στις 19.15  προκειμένου να ολοκληρωθεί ο απαιτούμενος έλεγχος των υγειονομικών πιστοποιητικών.

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται  στο Βιβλιοπωλείο Πλους (Νικηφόρου Θεοτόκη 91 και στο κατάστημα Κορνίζα,  Κορνίζα Σπύρου Αρβανιτάκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος