Κέρκυρα: Όχι της Λαικής Συσπείρωσης στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού Λευκίμμης

Πλήρης η άρνηση της Λαϊκής Συσπείρωσης της Νότιας Κέρκυρας στην προοπτική ιδιωτικοποίησης του λιμανιού της Λευκίμμης όπως δηλώνει ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Κουλούρης ο οποίος μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Αυτό που τόνισε είναι ότι “στο λιμάνι αυτό ήδη αναπτύσσεται αξιόλογη οικονομική δραστηριότητα τόσο με την τακτική συγκοινωνία προς την Ηγουμενίτσα αλλά και τις αφιξοαναχωρήσεις των ημερόπλοιων προς Παξούς και Σίβοτα”.

Η πρόθεση της παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι να κινηθεί στην κατεύθυνση της οργάνωσης της αντίδρασης του λαού της νότιας Κέρκυρας αλλά όπως σημειώνει ακόμα βρισκόμαστε στην περίοδο της ενημέρωσης.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά:

• Να μην ιδιωτικοποιηθεί ούτε μια σπιθαμή του λιμανιού της Λευκίμμης.
• Ελεύθερη πρόσβαση του λαού στη θάλασσα.
• Οι χώροι του λιμανιού να εκσυγχρονιστούν και να αναπλαστούν με αποκλειστική κρατική χρηματοδότηση για τις λαϊκές ανάγκες και την αναβάθμιση του δικαιώματος των διακοπών και της αναψυχής για τα λαϊκά στρώματα.
• Ασφαλή και σύγχρονα πλοία και μεταφορές που να καλύπτουν τις ανάγκες του λαού τόσο της Κέρκυρας όσο και της ηπειρωτικής χώρας με φθηνό εισιτήριο και σταθερή σύνδεση.
• Μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Υπογραφή Συλλογικών συμβάσεων εργασίας σε όλους τους κλάδους που έχουν σχέση με το λιμάνι με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και διεύρυνση δικαιωμάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος