Κέρκυρα: Ολοκληρώθηκαν οι γεωτρήσεις στον Ερημίτη

Ολοκληρώθηκαν οι γεωτεχνικές έρευνες στον Ερημίτη δηλώνει μέσω f/b ο εκπρόσωπος στην Κέρκυρα της εταιρείας N.C.H. Capital Θόδωρος Παγκράτης αμέσως μετά την ανακοίνωση του Δήμου ότι κατέθεσε αίτηση συντηρητικής πραγματογνωμοσύνης για τα δημοτικά μονοπάτια του ακινήτου. Επίσης επισημαίνει ότι με τις τελευταίες γεωτρήσεις, η διαδικασία αδειοδότησης μπαίνει στην τελική της φάση.
Η δημοσίευση στο F/B
«Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί, στο σύνολό τους, με απόλυτη επιτυχία, οι γεωτεχνικές έρευνες της εταιρείας μας, οι οποίες είναι απαραίτητες για την τελική αδειοδότηση του έργου ” Kassiopi Project” προϋπολογισμού 120.000.000 €.
Πλέον, το έργο βρίσκεται στο τελικό στάδιο αδειοδότησής του.
Να ευχαριστήσω εκ μέρους της εταιρείας όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή των Γεωτεχνικών Ερευνών και ειδικότερα, την εταιρεία που ανέλαβε τις γεωτεχνικές έρευνες, τον τοπικό εργολάβο, ο οποίος ανέλαβε τις χωματουργικές εργασίες, την τοπική εταιρεία φύλαξης η οποία είχε την ευθύνη φύλαξης των μηχανημάτων, αλλά και πρόληψης πιθανών ατυχημάτων κατά την εκτέλεση των εργασιών, τον Διοικητή του ΝΑΣΚΕ, Πλωτάρχη, κο Κών/νο Πετρούλια, την προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κέρκυρας κα Δ. Ρηγάκου και τον Αρχαιολόγο κο Α. Αλέξη, και φυσικά τους νομικούς συμβούλους και δικηγόρους της εταιρείας μας και του ΤΑΙΠΕΔ, οι οποίοι διαφύλαξαν τα δικαιώματα της Εταιρείας μας και του Ελληνικού Δημοσίου κατά την εκτέλεση των εν λόγω εργασιών».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος