Κέρκυρα: Οργανωτικά και διοικητικά ζητήματα έθεσαν οι λιμενικοί στον Αλ. Αυλωνίτη

Με την προσωρινή Διοίκηση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορείου Ιονίου, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο, Μάκη Μπατσομύτη, τον αντιπρόεδρο, Σπύρο Κοτζιάλη, και τον γενικό γραμματέα, Ανδρέα Μέριανο, συναντήθηκε ο βουλευτής Κέρκυρας και αναπληρωτής τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα οργανωτικής και διοικητικής φύσης που απασχολούν τους υπαλλήλους του Λιμενικού Σώματος της Κέρκυρας, με κορυφαία την τροποποίηση του οργανογράμματος των υπηρεσιών, το επίδομα παραμεθορίου και την ανάγκη λειτουργίας Λιμενικού Φυλακίου στη Βόρεια Κέρκυρα.

Ο κ. Αυλωνίτης τόνισε ότι είναι αναγκαία η άμεση αύξηση των οργανικών θέσεων στους Λιμενικούς Σταθμούς του νησιού, επισημαίνοντας πως είναι απαράδεκτο και αντιδεοντολογικό να μη λαμβάνεται το επίδομα παραμεθορίου, καθώς η ακτίνα υπηρεσίας των Λιμενικών του Βορείου Ιονίου αφορά σε de facto ακριτικές περιοχές που γειτνιάζουν τόσο με τη γειτονική Αλβανία, όσο και τη ανοιχτή θάλασσα, ενώ επιτελούν αντίστοιχο έργο ασφάλειας της θάλασσας και των λιμανιών με αυτό που εκτελείται στο Ανατολικό Αιγαίο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος