Κέρκυρα: “Βάζοντας όρια” – Βιωματικά εργαστήρια για γονείς

Βιωματικά εργαστήρια για γονείς με τίτλο “Βάζοντας όρια”, οργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Κέρκυρας, ΔΗ.ΜΟ.Π. «Ν. Μώρος». 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΔΗΜΟΠ, “ως γονείς, σε όποια φάση του ρόλου μας κι αν βρισκόμαστε, μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες, βιώματα και ερωτήματα. Πολύ συχνά, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αλλαγές και προκλήσεις,  να θέσουμε όρια, να διαχειριστούμε συγκρούσεις χωρίς να νιώθουμε ότι είμαστε προετοιμασμένοι. 

Η συμμετοχή σε ομάδες με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανάγκες με εμάς, μας εμψυχώνει  και μας δίνει δύναμη, ελπίδα και δεξιότητες διαχείρισης των σχέσεων στην οικογένεια.

Αν είστε γονείς μικρών παιδιών αλλά και εφήβων σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στα διαδικτυακά εργαστήρια με τίτλο «Βάζοντας όρια» που διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Κέρκυρας, ΔΗ.ΜΟ.Π. «Ν. Μώρος». 

  • 1ο Βιωματικό Εργαστήριο: 12 &  13 /10/2021,  10:30-12:00 σε εξέλιξη.                                       
  • 2ο Βιωματικό Εργαστήριο: 19 & 20 /10/2021,   10.30-12.00 Ανοιχτό σε αιτήσεις. 

Δηλώσεις γίνονται δεκτές ως και την Παρασκευή 15 /10/21 καθώς υπάρχει όριο στον αριθμό των μελών, στα τηλ. 2661041111 και 36327 και κατά τις ώρες 9.30-14.00. Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης είναι δωρεάν. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος