Κέρκυρα: Σε καλό κλίμα η παράδοση – παραλαβή στην αντιπεριφέρεια Κέρκυρας

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή παράδοσης παραλαβής στην αντιπεριφέρεια Κέρκυρας. Η κα Νικολέτα Πανδή παρέδωσε τη σκυτάλη στην Μελίτα Ανδριώτη με την παρουσία της νέας Περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα. Η κα Κράτσα έδωσε συγχαρητήρια στη Νικολέτα Πανδή για το έργο της ενώ επένδυσε τις ελπίδες της στη Μελίτα Ανδριώτη. Όπως είπε έδωσε εντολή σε όλους τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες να εργαστούν με αλληλεγγύη και συνοχή για το καλό όλης της Περιφέρειας. Επίσης έκανε ιδική αναφορά στον Θεματικό αντιπεριφερειάρχη Σάκη Τσούκα τον οποίο επίσης ευχαρίστησε για το έργο του.
Η απερχόμενη αντιπεριφερειάρχης Νικολέτα Πανδή αποκάλυψε ότι η τελετή είναι απλώς το τυπικό μέρος και η ουσιαστική παράδοση έγινε όλες τις προηγούμενες μέρες κατά τις οποίες εργάστηκαν από κοινού με την κα Ανδριώτη στην οποία εξήγησε όλα θα θέματα που απασχολούν σήμερα την Κέρκυρα. Δήλωσε δε ότι θα είναι στο πλευρό της όποτε χρειαστεί και της ευχήθηκε από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο της.
Η κα Μελίτα Ανδριώτη αφού ευχαρίστησε την κα Πανδή για την αναλυτική ενημέρωση και την κα Κράτσα για την επιλογή της στη θέση της Χωρικής Αντιπεριφερειάρχη δήλωσε ότι έχει πλήρη συνείδηση του βάρους που αναλαμβάνει. Είπε ότι έχει πάντα τα μάτια στραμμένα στο μέλλον και η συνεργασία, ο διάλογος και η ομαδικότητα θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα δουλέψει. Ζήτησε ευταξία στη δουλειά και σεβασμό του προσωπικού προς τους πολίτες. Δήλωσε ότι θα αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες του προσωπικού και θα είναι δεδομένη η συνεργασία με τους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς του τόπου. Η περιφέρεια μας πρέπει να αποκτήσει αξιοπιστία, αύξηση του κύρους και της παραγωγικότητας και της απόδοσης του έργου της στην κοινωνία αλλά και τη δημιουργία νέων παραγωγικών και αναπτυξιακών δυνατοτήτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος