Συγχαρητήρια Νικολούζου σε ΚΓΣ, AOK, Χορωδία Κέρκυρας

Συγχαρητήριες επιστολές προς τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο και τον ΑΟ Κέρκυρα για τις επιτυχίες των νέων αθλητών του στους πρόσφατους Βαλκανικούς Αγώνες και προς την Χορωδία Κέρκυρας για τις πρωτιές στον διεθνή διαγωνισμό της Βενετίας, απέστειλε ο Δήμαρχος Κώστας Νικούζος.

ΚΓΣ

Στην επιστολή του Δημάρχου προς την πρόεδρο του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου Λίνα Ρούσσου, αναφέρονται τα εξής:
Σας συγχαίρω για τις επιτυχίες των αθλητών σας Μαντζουρογιάννη, Νεράντζη και Μονόπωλη στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων Νεανίδων, που έγινε την 1η και 2 Ιουλίου στο Πιτέστι της Ρουμανίας.
Οι επιτυχίες αυτές προστίθενται στη σειρά επιτυχιών του Συλλόγου σας και του κερκυραϊκού αθλητισμού γενικότερα, που διακρίνεται και διαπρέπει, αποδεικνύοντας ότι στον Αθλητισμό, όπως και στη ζωή, η ψυχή και η αγάπη για αυτό που κάνουμε υπερνικά τις αντικειμενικές δυσκολίες. Παρακαλώ να μεταφέρετε στα παιδιά και τον προπονητή τους Παύλο Σκορδίλη τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας. Πιστεύω ότι και στο μέλλον θα μας χαρίσουν πολλές συγκινήσεις και χαμόγελα.

ΑΟ Κέρκυρα

Στην αντίστοιχη επιστολή προς τον ΑΟ Κέρκυρα τονίζεται: Σας συγχαίρω για την αθλήτριά σας Παναγιώτα Δόση που κατέκτησε την τρίτη θέση στο άλμα εις ύψος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων Νεανίδων, που έγινε την 1η και 2 Ιουλίου στο Πιτέστι της Ρουμανίας.
Παρακαλώ να μεταφέρετε στην ίδια και τον προπονητή της Θοδωρή Δόση τα συγχαρητήρια και τις ευχές μου για ένα ακόμα λαμπρότερο μέλλον.

Χορωδία Κέρκυρας

Στη δεύτερη συγχαρητήρια επιστολή, προς τον πρόεδρο της Χορωδίας Κερκυρας Τάκη Μεταλληνό, ο κ. Νικολούζος αναφέρει:
Σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα διεθνή διάκριση της Παιδικής Χορωδίας Κερκύρας, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Βενετίας «ClaudioMonteverdi» (που έγινε από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου) αποσπώντας δύο χρυσά βραβεία.
Η πρωτιά αυτή αποδεικνύει τη συστηματική δουλειά που γίνεται στη Χορωδία από τις πολύ μικρές ηλικίες, γνωρίζοντας στα παιδιά το μαγικό κόσμο της μουσικής και του Πολιτισμού.
Παρακαλώ να μεταφέρετε τα συγχαρητήρια και τις ευχές μου σε όλους τους μικρούς χορωδούς και, βεβαίως, στη μαέστρο Χριστίνα Καλλιαρίδου. Είμαι βέβαιος ότι θα μας χαρίσετε ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος