Κέρκυρα: Σύλληψη για “καταπάτηση ξένης περιουσίας” στον Ερημίτη

Εκνευρισμός και εντάσεις επικρατούν για μια ακόμη φορά στον Ερημίτη. Σήμερα η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη μιας Αγγλίδας υπηκόου, μονίμου κατοίκου της Βόρειας Κέρκυρας, διότι έκανε βόλτα με το σκύλο της στα μονοπάτια και έβγαζε φωτογραφίες στον Ερημίτη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, Θόδωρο Παγκράτη, μήνυση εναντίον της κυρίας  υπέβαλε και ο εργολάβος που κατασκευάζει το έργο για “παρακώλυση εργασιών” και ο ίδιος για “παρακώλυση εργασιών και καταπάτηση ξένης περιουσίας”.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Σινιών, Γιώργο Ρεβενιώτη, πρόκειται για μια γυναίκα η οποία στα 12 χρόνια που ζει στην περιοχή συνηθίζει να κάνει τη βόλτα με το σκυλάκι της στα μονοπάτια του Ερημίτη. Σήμερα, ανέφερε, μόλις τελείωσε τη βόλτα της την περίμενε περιπολικό και την μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα Καρουσάδων. Η προσαγωγή μετετράπη σε σύλληψη αλλά αφέθηκε ελεύθερη με απόφαση εισαγγελέα.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες αρκετοί πολίτες παίρνουν την πρωτοβουλία και κάνουν διαμαρτυρίες για την ιδιωτικοποίηση του Ερημίτη. Σε μερικές περιπτώσεις σημειώθηκαν και εντάσεις μεταξύ του εργολάβου και των διαμαρτυρόμενων πολιτών.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου, “Ερημίτης Πλους”, αυτό είναι φυσιολογική συνέπεια των καταστροφών που, όπως υποστηρίζει, γίνονται με τις εργασίες που εκτελεί η εταιρεία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος