Κέρκυρα: Συνάντηση Ζορμπά με στελέχη της ΜΑΕΔΥ μετά την έλευση των PZL

Συνάντηση με το σμήναρχο Διονύση Πετριζόπουλο, είχε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας, Κωνσταντινος Ζορμπάς, στους χώρους της 359 Μοίρας Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών, στο  αεροδρόμιο «Ι. Καποδίστριας», με αφορμή την έλευση των αεροσκαφών πυρόσβεσης τύπου PZL. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Π.Ι.Ν. και ο αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης  Πολιτικής  Προστασίας.

Κέρκυρα: Συνάντηση Ζορμπά με στελέχη της ΜΑΕΔΥ μετά την έλευση των PZL

Ο Αντιπεριφερειάρχης, με αφορμή την άφιξη για την καλοκαιρινή περίοδο της 359 Μ.Α.Ε.Δ.Υ., που περιλαμβάνει τα ειδικά αεροσκάφη PZL, ευχήθηκε στους συμμετέχοντες στην ειδική ομάδα καλή διαμονή και τόνισε την πολύτιμη και σημαντική προσφορά του ειδικού κλιμακίου ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.

Αναγνωρίζοντας την πολύ σπουδαία αποστολή τους που είναι, μεταξύ άλλων, η διατήρηση υψηλού βαθμού ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας, σε αποστολές αεροπυρόσβεσης, αεροψεκασμού κ.λπ., τόνισε τη συμβολή τους στην διατήρηση του ηθικού του πληθυσμού, ιδιαίτερα των κατοίκων της Περιφέρειάς μας που είναι εξ΄ ολοκλήρου νησιωτική. 

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι αισθανόμαστε πιο ασφαλείς, αναφορικά με τα θέματα πυρόσβεσης, έχοντας παραδείγματα από τα προηγούμενα χρόνια και   τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός στο έργο τους στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος