Κέρκυρα: Συνεχίζεται η προσφορά προς τους πυροπαθείς

Επεκτείνεται χρονικά και η λειτουργία της μονάδας αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της Κέρκυρας, προκειμένου να καλυφθεί η προσφορά σε αίμα προς τους πληγέντες.

Κέρκυρα: Συνεχίζεται η προσφορά προς τους πυροπαθείς

Όπως αναφέρει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φοίβος Κακαβίτσας, αιμοληψίες θα γίνονται καθημερινά 8,30-2 το πρωί και 5,30-8,30 το απόγευμα και το Σάββατο 9-2.
Αύριο η κινητή μονάδα αιμοληψίας θα είναι στην είσοδο του δημοτικού θεάτρου.

Πρωτοβουλίες ανακούφισης των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική αναλαμβάνουν πολλοί φορείς και πολίτες της Κέρκυρας.
Συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων μακράς διαρκείας γίνεται από τον Δήμο, την Εκκλησία, τον Ερυθρό Σταυρό, το Επιμελητήριο, την Αστυνομία, το Λιμενικό, το Εργατικό Κέντρο, τον Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, εθελοντικούς φορείς στην πόλη και την ύπαιθρο.
Το Επιμελητήριο, η Μητρόπολη, το Εργατικό Κέντρο και άλλοι φορείς, συγκεντρώνουν φάρμακα και αγαθά μαρκάς διαρκείας στην Πάνω Πλατεία.
Το Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με το Δήμο Κέρκυρας, και το ” Όλοι μαζί μπορούμε για την Κέρκυρα”, συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης.
Σημείο συγκέντρωσης, καθημερινά έως και την 1 Αυγούστου 10.00-14.00 το πρωί και 18.00-21.00 το απόγευμα στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου με τηλεφωνο επικοινωνίας του ΕΕΣ Κέρκυρας το 2661028268.
Ρεπορτάζ: Λυκούργος Σκιαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος