Μεγάλη η προσέλευση την πρώτη ημέρα λειτουργίας του mega εμβολιαστικού κέντρου Κέρκυρας

Με 700 κλεισμένα ραντεβού καθημερινά καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του το mega εμβολιαστικό κέντρο της Κέρκυρας στο χώρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου του νησιού.
Μεγάλη η προσέλευση την πρώτη ημέρα λειτουργίας του mega εμβολιαστικού κέντρου ΚέρκυραςΉδη περισσότερα από 200 άτομα έχουν εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson and Johnson ενώ παράλληλα θα λειτουργούν και τα εμβολιαστικά τόσο στο νοσοκομείο όσο και στα κέντρα υγείας του νομού.
Στόχος είναι να ξεπεράσουν τους 1.700 – 1.800 οι καθημερινοί εμβολιασμοί, εκ των οποίων μεγάλο μέρος θα γίνονται με το μονοδοσικό εμβόλιο, ώστε να επιταχυνθεί η κάλυψη του τοπικού πληθυσμού  μέσα στο καλοκαίρι.
Μεγάλη η προσέλευση την πρώτη ημέρα λειτουργίας του mega εμβολιαστικού κέντρου Κέρκυρας«Η διαδικασία εξελίσσεται εξαιρετικά, είχα την ευκαιρία να μιλήσω με πολίτες που είτε περίμεναν τον δικό τους εμβολιασμό είτε είχαν ήδη εμβολιαστεί και ήταν όλοι πολύ ευχαριστημένοι για αυτή την πρωτοβουλία που είναι πολύ σημαντική για την Κέρκυρα», τόνισε επιθεωρώντας το mega εμβολιαστικό ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. Προσέθεσε, δε, ότι αυτή την περίοδο πρέπει και να στηρίξουμε το τουριστικό προϊόν της Κέρκυρας με αύξηση του αριθμού των εμβολιασμένων.
Ας σημειωθεί ότι στη διαδικασία συμβάλλει ο Ιατρικός Σύλλογος με εθελοντές ιατρούς που συνδράμουν, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και η Περιφέρεια με σειρά διευκολύνσεων ενώ για την στελέχωση της δομής έχουν αποσπαστεί για τρεις εβδομάδες 40 νοσηλευτές και επισκέπτες υγείας από άλλες περιοχές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος