Συγκίνηση στη βραδιά για τους Ουκρανούς πρόσφυγες στην Κέρκυρα

Ήταν μια βραδιά που περίσσευε η συγκίνηση και η θλίψη για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία, για της απώλειες σε ανθρώπινες ψυχές αλλά και τις ξεριζωμένες οικογένειες που οδηγήθηκαν στην προσφυγιά.

Η συναυλία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ουκρανών Κέρκυρας στο Δημοτικό Θέατρο, με άμεση ανταπόκριση από πολλούς καλλιτέχνες, φιλαρμονικές, χορωδίες και χορευτικές ομάδες, είχε διπλό σκοπό: να δώσει έστω δύο ώρες χαράς στις οικογένειες των προσφύγων που βρέθηκαν στο νησί, αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα για την ενίσχυσή τους.

Εξήντα Ουκρανοί πρόσφυγες έχουν καταλύσει στην Κέρκυρα, είτε σε σπίτια φίλων και γνωστών είτε σε σπίτια ομοεθνών τους που φιλοξενούν άτομα που δεν έχουν πού αλλού να πάνε. Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, η οκτάχρονη Ντάνα, ανέβηκε στο πιάνο για να παίξει το κομμάτι “εμείς”, ενώ η βραδιά έκλεισε με τους πρόσφυγες να ανεβαίνουν στη σκηνή και να τραγουδούν όλοι μαζί τον εθνικό τους ύμνο.

Συγκίνηση στη βραδιά για τους Ουκρανούς πρόσφυγες στην Κέρκυρα Συγκίνηση στη βραδιά για τους Ουκρανούς πρόσφυγες στην Κέρκυρα Συγκίνηση στη βραδιά για τους Ουκρανούς πρόσφυγες στην Κέρκυρα Συγκίνηση στη βραδιά για τους Ουκρανούς πρόσφυγες στην Κέρκυρα Συγκίνηση στη βραδιά για τους Ουκρανούς πρόσφυγες στην Κέρκυρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος