Αποκαθίστανται τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στην επαρχία Ελασσόνας

Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που άφησε πίσω του το πέρασμα του Διομήδη στην επαρχία Ελασσόνας. Από το βράδυ της Δευτέρας αρκετά χωριά παρέμεναν στο σκοτάδι λόγω πτώσεων δένδρων που προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή.

Σήμερα παραμένουν δίχως ρεύμα οι κοινότητες Μηλέας, Τσαπουρνιάς και Λιβαδίου, ωστόσο λόγω και της μεγάλης κινητοποίησης των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ οι οποίοι ενεργούν κάτω από δύσκολες συνθήκες, αναμένεται μέχρι τις 3 το μεσημέρι να έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες και να έχει επιστρέψει το ηλεκτρικό ρεύμα, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα.

Ο κ. Γάτσας μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας σημείωσε πως η αποκατάσταση των ζημιών στην ηλεκτροδότηση θα ανακουφίσει τους κατοίκους των ορεινών κυρίως περιοχών, που αντιμετωπίζουν προβλήματα και στην υδροδότηση, καθώς αντλιοστάσια που τροφοδοτούν τα συγκεκριμένα χωριά έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.

Ο Δήμος δε χρειάστηκε να προχωρήσει σε μεταφορά ηλικιωμένων ανθρώπων αφού οι περισσότεροι φιλοξενήθηκαν σε συγγενικά πρόσωπα ή μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία.

Οι χείμαρροι που φούσκωσαν επικίνδυνα λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων δεν εμπνέουν ανησυχία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος