Αύριο το τελευταίο αντίο στην ψυχή του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας, Θέλμα Ζητωνούλη

Η Θέλμα Ζητωνούλη, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Λάρισας, που υπηρέτησε τους σκοπούς και τις αξίες του από διάφορες θέσεις, ως μέλος, ως έφορος του τμήματος χορού, ως αντιπρόεδρος και ως πρόεδρος από το 1991 έως το 1995 και από το 1999 μέχρι σήμερα, έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών μετά πολυήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Μεγάλη Τρίτη στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Παλαιό Κοιμητήριο Λάρισας.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Λάρισας με ανάρτησή του στο Facebook  αποχαιρέτησε την Θέλμα Ζητωνούλη: «Εκ μέρους όλης της οικογένειας του Λυκείου των Ελληνίδων Λάρισας, το οποίο αγάπησε και υπηρέτησε με όλες της τις δυνάμεις, θυσιάζοντας τις προσωπικές και οικογενειακές της στιγμές, για να είναι κοντά του, εκφράζουμε την απέραντη θλίψη μας που την αποχωριζόμαστε. Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες και στις καρδιές των δικών της ανθρώπων και όσων είχαν την τύχη να συνεργαστούν και να συμπορευθούν μαζί της.

Αφιέρωσε τη ζωή της στη διατήρηση της ελληνικής παράδοσης και κληρονομιάς αλλά και στην ακάματη κοινωνική προσφορά. Μία πορεία σαράντα και πλέον χρόνων, γεμάτη δημιουργικότητα, πλούσιες εμπειρίες, έντονη δράση, κορύφωση του πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντισμού. Καλό Παράδεισο πολυαγαπημένη Θέλμα».

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε κι ο Δήμαρχος Λαρισαίων  Απ. Καλογιάννης.

«Αποχαιρετούμε την Θέλμα Ζητωνούλη, την ψυχή του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας  με αισθήματα βαθιάς εκτίμησης για την πολύτιμη προσφορά της στην πόλη, στο Λύκειο Ελληνίδων και για τη  διατήρηση της λαϊκής μας παράδοσης.

Γέννημα θρέμμα της Λάρισας η Θέλμα, ξεχώριζε για τον ήθος και την εντιμότητά της, την προσφορά και την καλοσύνη. Εργάστηκε με προσήλωση για τους σκοπούς του Λυκείου Ελληνίδων, το οποίο επί θητείας της, έχει καταγράψει μια λαμπρή πορεία στην πόλη, στην χώρα αλλά και το εξωτερικό».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος