Εκδήλωση για τα 2 χρόνια πανδημίας με ομιλητή τον Γ. Λαμπρούλη

Οι Κομματικές Οργανώσεις Γιάννουλης και Φαλάνης του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση –συζήτηση με θέμα: «Δυο χρόνια από την πανδημία η κατάσταση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας η πολιτική της κυβέρνησης και οι θέσεις του ΚΚΕ».

Ομιλητής: Ο Γιώργος Λαμπρούλης βουλευτής Λάρισας και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Σάββατο 2 ΑΠΡΙΛΗ και ώρα 7.30 μμ στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Γιάννουλης.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών της εκδήλωσης: “… Η λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας είναι υποτυπώδης έως ανύπαρκτη. Οι τραγικές ελλείψεις των πρωτοβάθμιων δομών υγείας της Λάρισας,( Κ.Υ και ΤΟΜΥ) όπως και της Τοπικής Μονάδας Υγείας της Γιάννουλης είναι χαρακτηριστικές αφού λειτουργούν με το ¼ του προβλεπόμενου προσωπικού, οι θάνατοι πανελλαδικά έχουν ξεπεράσει τις 27000 χιλ. οι 16.519 χιλ. πέθαναν εκτός ΜΕΘ… Μπορούν να υπάρχουν δωρεάν υπηρεσίες καθολικές, κατοχυρωμένες για όλο το λαό. Υπάρχει δυνατότητα η έρευνα, η παραγωγή φαρμάκων, εμβολίων, υγειονομικού υλικού, ιατρικής τεχνολογίας να μπει στην υπηρεσία του λαού. Μπορεί να υπάρχει Κέντρο Υγείας Αστικού τύπου στις συνοικίες Γιάννούλη, Φαλάνη, εργατικές,, πλήρες στελεχωμένο με δωρεάν υπηρεσίες για όλους… “.

(Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος