Φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λαρισαίων από τη Νεανική Αρωγή

Τα μέλη της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης και Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “ΝΕΑΝΙΚΗ ΑΡΩΓΗ-ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ” ενίσχυσαν με την προσφορά τους το Κοινωνικό Φαρμακείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων. Φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λαρισαίων από τη Νεανική Αρωγή
Η επικεφαλής του Φιλανθρωπικού Συλλόγου, Αικατερίνη Ντελημιχάλη παρέδωσε σημαντική ποσότητα φαρμάκων στην Υπεύθυνη του Κοινωνικού Φαρμακείου και Κοινωνική λειτουργό, Ευγενία Κυρίτση Ευγενία και στον Φαρμακοποιό της Δομής, Γεώργιο Χατζημίχο τονίζοντας ότι “Ως Σύλλογος προσπαθούν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο ανθρώπους που έχουν ανάγκη από όλη την γκάμα ηλικιών”.

Στα πλαίσια δικτύωσης και περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ των Οργανισμών ακολούθησε περαιτέρω ενημέρωση για τη λειτουργία της Κοινωνικής Δομής από την Κοινωνική Λειτουργό, Ευγενία Κυρίτση.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαρισαίων, όπου παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων, κος. Βούλγαρης Σωτήριος, καθώς και ο Προϊστάμενος Υγείας, κος. Κυρόπουλος Θεόδωρος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος