Τι απαντά δια του συνηγόρου του, Α. Κούγια, ο καταγγελόμενος για βιασμό προϊστάμενος δημόσιας υπηρεσίας της Λάρισας

Απάντηση στα όσα του προσάπτονται, δίνει δια του συνηγόρου υπεράσπισής του, Αλ. Κούγια, ο καταγγελλόμενος για βιασμό, από 44χρονη εκπαιδευτικό, προϊστάμενος της.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το γραφείο του κ. Κούγια “ο καταγγελόμενος όχι μόνο αρνείται την οποιαδήποτε παράνομη συμπεριφορά εις βάρος της καταγγελλούσης, αλλά αντί εγγράφων εξηγήσεων έδωσε εντολή στον κ. Κούγια και τους συνεργάτες του γραφείου μας να καταθέσουμε μήνυση και αγωγή αποζημιώσεως για προσβολή προσωπικότητος τόσο εις βάρος της καταγγελλούσης, αλλά και εις βάρος οιουδήποτε τον συκοφάντησε, δημοσιοποιώντας εντελώς παράνομα το περιεχόμενο της ψευδούς και συκοφαντικής μηνύσεως, για την τύχη της οποίας αρμόδιοι να αποφανθούν είναι μόνο ο Εισαγγελέας που θα τη μελετήσει και οι Δικαστές που θα την κρίνουν, αφού όμως προηγουμένως λάβουν γνώση όλων των παραμέτρων της υποθέσεως και ειδικά της σκοπιμότητος που εξυπηρετεί, τόσο η υποβολή της μηνύσεως, όσο και κυρίως η δημοσιοποίησή της, ενώ αυτή απαγορεύεται, αφού η υπόθεση βρίσκεται στην προανάκριση και αυτή τη στιγμή διερευνάται η βασιμότητά της.
Στον κ. Κούγια δόθηκε εντολή επίσης όπως συντάξει μήνυση, αγωγή αποζημιώσεως για προσβολή προσωπικότητος και πειθαρχική αναφορά στον Δικηγορικό Σύλλογο Λαρίσης εις βάρος του δικηγόρου της καταγγελλούσης, ο οποίος κατά παράβαση του πειθαρχικού κώδικα δικηγόρων και του νομικά κατοχυρωμένου πλέον τεκμηρίου αθωότητας, όχι μόνο δημοσιοποίησε το περιεχόμενο της μηνύσεως, διότι επίσης διέπραξε το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως του κ. προϊσταμένου της καταγγελλούσης, αλλά προέβη και σε προσωπικές δηλώσεις κατά παράβαση του τεκμηρίου αθωότητας και των όσων προβλέπει ο Κώδικας Δικηγόρων.
Ο κ. Κούγιας μόλις λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και μετά την κατάθεση των εγγράφων εξηγήσεων του κ. κατηγορουμένου εφόσον, το επιτρέψει ο εντολέας μας – καταγγελλόμενος με νέο δελτίο τύπου θα δημοσιοποιήσει κατ’ εντολήν του κατηγορουμένου τις πραγματικές αιτίες, για τις οποίες υπεβλήθη αυτή η ψευδής και συκοφαντική μήνυση, αλλά και γιατί κυρίως με ακραίο τρόπο δημοσιοποιήθηκε ενώ ακόμη η διερεύνησή της βρίσκεται σε προκαταρκτικό στάδιο και δεν έχει ασκηθεί ούτε καν ποινική δίωξη”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος