Β.Κόκκαλης: Ανεφάρμοστη σε βάρος των δικαιούχων του Ν.Λάρισας η νομοθεσία για τα ανταλλάξιμα ακίνητα

Εξηγήσεις γιατί δεν εφαρμόζεται η ισχύουσα νομοθεσία αναφορικά με τη διαδικασία παραχώρησης έναντι τιμήματος στους κατόχους δημοσίων κτημάτων, στις περιοχές του Νομού Λάρισας Καστρί-Λουτρό, Μεσάγγαλα, Κουλούρα, Σκλήθρα-Στρίντζος και Στόμιο, ζητά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης, με ερώτησή του προς τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Στην ερώτησή του ο κ. Κόκκαλης τονίζει πως η διαδικασία διαχείρισης και παραχώρησης δημοσίων κτημάτων και ανταλλάξιμων περιουσιών στο νομό Λάρισας, είναι ανεφάρμοστη από την κυβέρνηση σε βάρος των δικαιούχων.

Δυστυχώς – σημειώνει – αν και το σύνολο των ενδιαφερομένων πράγματι υπέβαλαν εμπροθέσμως τις σχετικές αιτήσεις προς την αρμόδια Υπηρεσία, ήτοι προς την Κτηματική Υπηρεσία Ν. Λάρισας, ουδέποτε υπήρξε απάντηση από πλευράς της Διοίκησης στην πλειοψηφία τους, αντιθέτως, επί μία εικοσαετία, παρά τις συνεχείς οχλήσεις των ενδιαφερόμενων για την έκδοση τίτλων κυριότητας και τις συνεχείς υποσχέσεις από πλευράς της Διοίκησης ότι θα διευθετηθεί το ζήτημα, κατά παράβαση της αρχής της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του διοικούμενου, οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων παραμένουν μέχρι σήμερα εκκρεμείς και αναπάντητες”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος