Απομακρύνονται τα παροπλισμένα σκάφη από την Ακαντιά

Στην εκκένωση του χερσαίου τμήματος του Λιμένα Ακαντιάς από παροπλισμένα σκάφη, προχώρησε ο Δήμος Ρόδου.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν κληθεί οι μεσεγγυούχοι των κατασχεμένων σκαφών και οι ιδιοκτήτες να τα μεταφέρουν στους αδειοδοτημένους χώρους (Καρνάγια), με την προειδοποίηση ότι αν δεν μεταφερθούν με ίδια μέσα, τότε την μεταφορά ή την διάλυση θα επιβλέψει το Λιμεναρχείο Ρόδου και θα υπάρξει καταλογισμός στους ιδιοκτήτες.

Απομακρύνονται τα παροπλισμένα σκάφη από την ΑκαντιάΣημειώνεται ότι από τα 101 σκάφη στο χερσαίο λιμενικό τμήμα της Ακαντιάς, οι ιδιοκτήτες απομάκρυναν με ίδια μέσα 19. Από τα υπόλοιπα 82, τα 13 ήταν κατασχεμένα, 26 ιδιωτών και 43 αγνώστου ιδιοκτησίας.

Σε κάθε περίπτωση, η εκκαθάριση του χερσαίου τμήματος του Λιμένα Ακαντιάς δεν θα περιοριστεί μόνο στα παροπλισμένα σκάφη αλλά και σε κάθε είδους αντικείμενο.

Σκοπός είναι η αναβάθμιση του λιμένα και η διευκόλυνση των υλοποιούμενων έργων και παρεμβάσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκάνησο και συγκεκριμένα:

α) Της εκτέλεσης στραγγιστικών έργων β) Της διαμόρφωσης χώρου παρκινγκ για πούλμαν και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και γ) Της μελέτης ολοκλήρωσης των πεζοδρομίων και δρόμων από την νέα μαρίνα μέχρι την είσοδο του λιμανιού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος