Covid-19: Σταθερή η κατάσταση στον Αρχάγγελο Ρόδου – Να μη στοχοποιούνται ζητούν οι κάτοικοι

«Το σφράγισμα ενός τόπου λόγω κορονοιού ή η λήψη αυξημένων μέτρων, επιβάλλεται μόνο από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, και όχι από την Περιφέρεια η άλλο τοπικό φόρεα» ξεκαθάρισε χθες η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χαρούλα Γιασιράνη με αφορμή τα όσα έχουν ακουστεί γύρω από το χωριό Αρχάγγελος.

Την προηγούμενη εβδομάδα, συνέχισε η κ. Γιασιράνη, υπήρξαν αυξημένα κρούσματα, σε περίοδο καραντίνας στον Αρχάγγελο με αποτέλεσμα μαζί με τον ΕΟΔΥ να εστιάσουν εκεί αφού υπήρχε πρόβλημα. Δεν υπήρξε καμία στοχοποίηση –τόνισε η αντιπεριφερειάρχης-από τη στιγμή που γνωρίζαμε ότι κάτι υπήρχε εκεί.

Αντιδήμαρχος Αρχαγγέλου: Μη μας στοχοποιείται

Να μην στοχοποιείται από τους δημοσιογράφους ο Αρχάγγελος, λόγω covid-19, ζήτησε χθες με δηλώσεις του και ο αντιδήμαρχος Αρχαγγέλου Γιώργος Πατσάης χωρίς όμως να δίνει στοιχεία από ποιους και από ποιο μέσο ενημέρωσης έγινε αυτό.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατσάης ανέφερε ότι «έχει δημιουργεί σάλος γύρω από τον Αρχάγγελο ενώ δεν θα έπρεπε να είχε στοχοποιηθεί».
«Σίγουρα υπάρχουν κρούσματα στο εν λόγω χωριό-συνέχισε ο κ. Πατσάης – αλλά αυτό συμβαίνει και στα υπόλοιπα χωριά του νησιού καθώς και στην πόλη της Ρόδου χωρίς όμως να βρεθούν στην ίδια κατάσταση.

Τις τελευταίες επτά ημέρες έχουν διενεργηθεί 720 τεστ και βρέθηκαν μόνο τρία θετικά. Φαίνεται ότι τώρα έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση και δεν υπάρχει τόση έξαρση όσο ακούγεται στα ΜΜΕ». Δεν είναι ο Αρχάγγελος –κατέληξε- τόπος με λεπρούς , μπορεί να είμαστε λίγο οξύθυμοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μόνο εμείς κουβαλάμε τον ιό του κορονοιού».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος