Δεύτερο ρεκόρ για Λυκογιάννη στον Κολοσσό

Πριν δύο εβδομάδες έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του Κολοσσού H Hotels.
Ο Άρης Λυκογιάννης είναι μετά το νικηφόρο αγώνα με την ΑΕΚ (82-78) στο Βενετόκλειο και ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας της Ρόδου.
Ο 48χρονος τεχνικός κοουτσάρισε για 85η φορά τον Κολοσσό στη Stoiximan.gr Basket League και ξεπέρασε κατά ένα παιχνίδι τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.
Το έκανε μάλιστα έχοντας καλύτερο ποσοστό νικών, 47,05% έναντι του 45,23% του νυν προπονητή του Ολυμπιακού.
Ακόμη μέσα από τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ
– Ο Γιάννης Γεωργαλλής με τα επτά αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε, έγινε ο 3ος στην ιστορία του Κολοσσού H Hotels που ξεπέρασε τα 400 μετά τους Άγγελο Τσάμη και Κώστα Χαρίση.
Αυτή είναι η καλύτερη επίδοση του από τον 2ο προημιτελικό των πλέι οφ του 2016 κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods όταν μάζεψε 11 αμυντικά ριμπάουντ.
– Ο Μάλκολμ Γκρίφιν πρόσθεσε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του. Με τους 27 βαθμούς του στο ranking σημείωσε την κορυφαία επίδοση της ημέρας και έθεσε υποψηφιότητα για τον τίτλο του Stoiximan.gr Basket League τον οποίο μοιράστηκε στη 2η αγωνιστική με τον Χάρη Γιαννόπουλο του Ρεθύμνου Cretan Kings.
Κλέβοντας τέσσερις φορές την μπάλα ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση. Την ίδια είχαν σημειώσει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στην πρεμιέρα και ο Βασίλης Ξανθόπουλος στην 3η αγωνιστική.
– Με τα τέσσερα αμυντικά του ριμπάουντ, ο Σταύρος Σχίζας ξεπέρασε τα 100 στην κατηγορία. Παράλληλα οι οχτώ πόντοι είναι η καλύτερη φετινή επίδοση του, αφού είχε έξι κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings.
– Το πιο παραγωγικό απόγευμα τους ως τώρα είχαν επιθετικά ο Κιθ Ράιτ με 15 και ο Τόνι Πρόστραν με 13 πόντους. Ο Αμερικανός είχε δύο φορές από 10 πόντους στις δύο πρώτες αγωνιστικές όπως και ο Κροάτης κόντρα στον Κόροιβο το προηγούμενο Σάββατο.
– Όσες ασίστ είχε συνολικά στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, μοίρασε χθες ο Ραμόν Χάρις (3).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος