Δημοφιλής προορισμός η Ρόδος για τους Κύπριους

Εξαιρετικά δημοφιλή προορισμό, αποτελεί η Ρόδος για τους Κύπριους τουρίστες.
Αυτό διαφάνηκε στην 1η υπαίθρια έκθεση «Greek Panorama», που διεξήχθη στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού.
Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική έκθεση για τον ελληνικό τουρισμό, πολιτισμό και γαστρονομία στη Μεγαλόνησο, την οποία διοργάνωσε η North Events, σε συνέχεια των επιτυχημένων αποκλειστικών εκθέσεων «Panorama» που διοργανώνει για την Ελλάδα στην Πολωνία, τη Σουηδία, τη Ρουμανία και την Αμερική.
Η Λεμεσός είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη και το κυριότερο λιμάνι της Κύπρου, κέντρο παραγωγής κρασιού και ένα πολύ ζωντανό θέρετρο που περιλαμβάνει το πολιτιστικό και ιστορικό κέντρο του κάστρου και το εμπορικό κέντρο της παλιάς πόλης.
Η Ρόδος είχε μία πραγματικά ξεχωριστή παρουσία, μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, στη συγκεκριμένη έκθεση και προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου.
Δεκάδες Κύπριοι, Ρώσοι αλλά και άλλης εθνικότητας μόνιμοι κάτοικοι της Κύπρου, επισκέφθηκαν το περίπτερο της Ρόδου στην έκθεση, ζητώντας πληροφορίες και έντυπο ενημερωτικό υλικό για το νησί.
«Το γεγονός αυτό καθιστά πρόσφορο το έδαφος για την προώθηση και ανάδειξη της Ρόδου και ως προορισμού city break για Κύπριους επισκέπτες και άλλους μόνιμους κατοίκους της Μεγαλονήσου» δήλωσε η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων, Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος