Σημαντική η παρουσία της Ρόδου σε τουριστικές εκθέσεις στο εξωτερικό

Με δικό της περίπτερο θα συμμετάσχει η Ρόδος στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου που θα γίνει τον Νοέμβριο, όπως και στην έκθεση «Φιλοξένια» της Θεσσαλονίκης, για πρώτη φορά μετά τα δύο χρόνια της πανδημίας.

Επίσης ο Οργανισμός για την Προώθηση του Ροδιακού Τουρισμού οργανώνει σε συνεργασία με τον ΕΟΤ μια σειρά από εκδηλώσεις προβολής στη Νέα Υόρκη, που περιλαμβάνουν συναυλία του ρόδιου συνθέτη Σάββα Καρατζιά στις 9 Νοεμβρίου και ανάδειξη της γαστρονομίας του νησιού. «Φέτος έχουμε αποφασίσει ότι θα είμαστε παρόντες σε όσο το δυνατόν περισσότερες εκθέσεις και θα προσπαθήσουμε να προβάλλουμε τη Ρόδο παντού, με κάθε τρόπο» δήλωσε σήμερα ο διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ Διονύσης Τσιλιγκίρης.
Σημαντική η παρουσία της Ρόδου σε τουριστικές εκθέσεις στο εξωτερικόΓια το 2023 το πρόγραμμα περιλαμβάνει συμμετοχή σε εκθέσεις στο Ελσίνκι, τις Βρυξέλλες, το Τελ Αβίβ, την Βουδαπέστη, τη Δανία και το Βουκουρέστι, το Βερολίνο, τη Νάπολη και την Βαρσοβία. Στο πρόγραμμα υπάρχουν ακόμα δύο θεματικές εκθέσεις, για τον θαλάσσιο τουρισμό και την διοργάνωση γάμων, στις οποίες από τον ΠΡΟΤΟΥΡ έχουν κληθεί να συμμετάσχουν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους συγκεκριμένους τομείς.

ΤΟ BOLLYWOOD ΣΤΗ ΡΟΔΟ
Μια πολύ μεγάλη και ακριβή παραγωγή του ινδικού κινηματογράφου θα φιλοξενήσει η Ρόδος την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για μια ταινία που θα γυριστεί στο νησί, προβάλλοντας το στην ινδική αγορά, από την οποία υπάρχουν μέχρι τώρα λίγες αφίξεις τουριστών.
Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΠΡΟΤΟΥΡ Διονύση Τσιλιγκίρη που είναι σε επαφή με τους υπεύθυνους της παραγωγής, προσπαθώντας να τους διευκολύνει σε μια σειρά από ζητήματα, στις 20 Νοεμβρίου θα γίνει η πρώτη επίσκεψη αντιπροσωπείας στη Ρόδο για να επιλέξει τις τοποθεσίες στις οποίες θα γίνουν τα γυρίσματα.
Για τις ανάγκες των γυρισμάτων που θα ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά και θα διαρκέσουν 55 ημέρες, θα έρθουν περίπου 85 ηθοποιοί και τεχνικοί, ενώ θα αναζητηθεί μεγάλος αριθμός κομπάρσων από την τοπική κοινωνία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος