«Πόλεμος» για τα προβλήματα στον τομέα της υγείας ξέσπασε στη Δωδεκάνησο

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, μετά τη δήλωσή του για… «μικροσυμμορίες» στο χώρο της δημόσιας υγείας που κινδυνολογούν ασύστολα, εξαπολύει η Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ.«Έχει επιλέξει να επιπλέει στο βούρκο της αναξιοπρέπειας και της σπίλωσης», αναφέρει, σημειώνοντας” «Πας μη κόλακας της κυβέρνησης και του ιδίου, χαρακτηρίζεται μικροσυμμορία, μίζερος και μοιρολογίστρα».
Επισημαίνει ότι τα προβλήματα στις δομές υγείας των νησιών είναι πολλά και καυτά και τον καθιστά συνένοχο, εξαιτίας της προκλητικής σιωπής του.

«Άθλιο παραλήρημα», χαρακτηρίζει την επίθεση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου σε βάρος των συνδικαλιστών της υγείας, η Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ.
«Επιτίθεται στους συνδικαλιστές για να βγει λάδι ο ίδιος και η κυβέρνηση από τις εγκληματικές πολιτικές ευθύνες τους», τονίζει, και του διαμηνύει ότι τα χρήματα που διατέθηκαν για κιόσκια και κτίρια, δεν ήταν δικά του για να απαιτεί λιβάνισμα.

«Ακατανόητο», χαρακτηρίζει τον αιχμηρό λόγο του Περιφερειάρχη έναντι της κραυγής αγωνίας που εξέπεμψε για την υποστελέχωση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, το Εργασιακό Σωματείο του ΕΚΑΒ στη Ρόδο, ενώ για «κλέφτη που φωνάζει, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», κάνει λόγο ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Ως «παράσταση» εκλαμβάνει τις επιθέσεις των κομμάτων εναντίον του, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.
«Ψάχνουν απεγνωσμένα λόγους για να επιτεθούν και να δικαιολογήσουν την κενότητα της πολιτικής τους παρουσίας», αναφέρει, τονίζοντας ότι ξεπουλάνε τον ανθρώπινο πόνο στο βωμό της κομματικής σκοπιμότητας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος