Ρόδος: Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την αυθαίρετη κατασκευή στην παραλία της Γλύστρας

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την αυθαίρετη κατασκευή στην παραλία της Γλύστρας προκάλεσε η αναφορά του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου. Όπως υποστηρίζει ο Σύλλογος, “αντί να κατεδαφιστεί το αυθαίρετο από τους αρμοδίους, ολοκληρώνεται μέρα-μέρα”. Με άλλο έγγραφο ο Σύλλογος ενημέρωσε και το γραφείο του Πρωθυπουργού.
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ανέθεσε την υπόθεση σε Αντιεισαγγελέα ο όποιος με έγγραφο του ζητά από την Εισαγγελία Ρόδου να διερευνήσει το ενδεχόμενο παράβασης καθήκοντος από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες οι οποίοι χειρίστηκαν την εν λόγω υπόθεση το προηγούμενο διάστημα.

Το Πρωθυπουργικό γραφείο σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου περιβάλλοντος Δημήτρη Γρηγοριάδη που μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, διαβίβασε το σχετικό έγγραφο στο αρμόδιο υπουργείο για την δικές του ενέργειες.

Την ίδια ώρα όπως αποκάλυψε ο κ. Γρηγοριάδης στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου συνελήφθησαν επτά αλλοδαποί που εργαζόταν στην εν λόγω κατασκευή μετά από ενέργειες του Α.Τ Νότιας Ρόδου. Μάλιστα έχει δημιουργηθεί μια υποκατασκεύη με νοβοπάν προκειμένου να μην φαίνονται όσοι εργάζονται για την ολοκλήρωση του αυθαιρέτου.

Οι επτά αλλοδαποί, οι συλλήψεις τους έχουν συμπεριληφθεί και σε δελτίο της ΕΛΑΣ, θα δικαστούν στις 18 Φεβρουαρίου γιατί η αυτόφωρη διαδικασία ματαιώθηκε λόγω «τεχνικού προβλήματος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος