Ρόδος: “Βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε – Εμβολιαστείτε” τονίζουν οι υγειονομικοί στο mega εμβολιαστικό κέντρο

Την ανάγκη να εμβολιαστεί γρήγορα όσο τον δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού τόνισαν σήμερα Πέμπτη 3 Ιουνίου, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και υγειονομικοί σε μια λιτή εκδήλωση με οικοδεσπότη τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.
Συγκεκριμένα ο δήμαρχος, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαρούλας Γιασιράνη και συνεργατών του, υποδέχθηκε στο δημαρχείο και έδωσε συμβολικά δώρα, σε υγειονομικούς από την 1η ΥΠΕ που βρίσκονται στη Ρόδο για να στελεχώσουν το μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο.

Το κέντρο λειτουργεί πλέον με 24 γραμμές (8 για το εμβόλιο της Pfizer και 16 για το μονοδοσικό της Johnson & Johnson), με την αρωγή και 40 υγειονομικών (γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών κλπ) από την 1η ΥΠΕ, που θα παραμείνουν εδώ μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Ωστόσο όπως φαίνεται οι εντατικοί ρυθμοί του προηγούμενου διαστήματος έχουν υποχωρήσει και παρά το σχετικά χαμηλό ποσοστό εμβολιασμένου πληθυσμού, υπάρχουν πολλά κενά ραντεβού για το επόμενο διάστημα.

Ρόδος: “Βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε – Εμβολιαστείτε” τονίζουν οι υγειονομικοί στο mega εμβολιαστικό κέντρο

«Πρέπει να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω, για να βγούμε από αυτή την εφιαλτική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε» είπε ο δήμαρχος, ευχαριστώντας τους υγειονομικούς για όσα έχουν προσφέρει κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χαρούλα Γιασιράνη απηύθηνε έκκληση στους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν για να είναι το νησί (που ελπίζει σε μια σχετικά καλή τουριστική σαιζόν για να ανασάνει οικονομικά) υγειονομικά ασφαλές.

Ρόδος: “Βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε – Εμβολιαστείτε” τονίζουν οι υγειονομικοί στο mega εμβολιαστικό κέντρο

«Ήρθαμε για να κάνουμε αυτό που είναι η δουλειά μας: να προσφέρουμε στον κόσμο ανοσία. Βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε. Εμβολιαστείτε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, το νησί, τον τουρισμό» είπε η υποδιοικητρια της 1ης ΥΠΕ Γιαννούλα Νταβώνη.
«Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε ώστε όλοι όσοι ζουν εδώ να αποκτήσουν ανοσία. Και λυπάμαι που θα το πω, να φύγει η ανοησία. Δεν μπορούμε να παίζουμε με τις ζωές μας, τις ζωές των συνανθρώπων μας, τις ζωές των οικογενειών μας» τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου «Παμμακάριστος» Θρασύβουλος Λαδόπουλος, που βρέθηκε στη Ρόδο, επικεφαλής με την κ. Νταβώνη του κλιμακίου των υγειονομικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος