Ρόδος: Στη τελική ευθεία το δεύτερο TEDx Rhodes

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση στη Ρόδο του δεύτερου TEDx Rhodes που θα πραγματοποιηθεί στον προμαχώνα του Αγίου Γεωργίου στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.
Όπως έγινε γνωστό θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου από τις 6 το απόγευμα έως τις 12 το βράδυ. Το TED είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση με δράση από το 1984 αφιερωμένη σε διάδοση αξιόλογων ιδεών.

Για τη φετινή δεύτερη κατά σειρά διοργάνωση, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στην οποία παρουσιάστηκαν οι στόχοι της και το φετινό θέμα της, από τον κ. Μάνο Χατζημαλωνά πλαισιωμένο από την κ. Νάσια Στουραΐτη και τον κ. Ιωάννη Ρουμπέτη.

Όπως είπε το θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι Αξίες Άξιες Διάδοσης (Values Worth Sharing) και αποσκοπεί στο να παρουσιάσει τη διάσταση των ιδεών που έχουν «ρίζες» , δεν παλιώνουν δηλαδή, παρά μόνο διαχρονικά αναγεννώνται αναλόγως τις ανάγκες κάθε εποχής. Οι ομιλητές προέρχονται από τους χώρους της επιστήμης, των τεχνών, της επιχειρηματικότητας, του ακτιβισμού αλλά και της πολιτικής, και κατάγονται κατά κύριο λόγο από την Ρόδο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος