Ρόδος: Την αντικατάσταση της Αντιδημάρχου Καθαριότητας ζητούν πρόεδροι κοινοτήτων

Την αντικατάσταση της αντιδημάρχου Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη, Τσαμπίκας Κιαχαγιά – Μαγιόγλου, ζητούν με κοινή επιστολή τους προς τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων, Καλυθιών Παναγιώτης Αντωνάς και Κοσκινού Αναστάσιος Ψυλλάκης.

Καταλογίζουν στην αντιδήμαρχο που είναι υπεύθυνη για την καθαριότητα, ανεπάρκεια που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.
Μεταξύ άλλων στην επιστολή τους προς τον δήμαρχο, οι δύο πρόεδροι αναφέρουν: «Η αδυναμία της να διοικήσει, το γεγονός ότι δείχνει να μην έχει συναίσθηση και η μη ανάληψη της ευθύνης από πλευράς της, για την αντιμετώπιση των ακραίων καταστάσεων που παρουσιάζει εδώ και πολύ καιρό το νησί, από άκρη ως άκρη και ιδιαίτερα στην Ενότητα Καλλιθέας στην πιο τουριστική περιοχή της Ρόδου, την καθιστούν ανάξια να καταλαμβάνει μια τέτοια θέση.
Επιπλέον η συγκεκριμένη αντιδήμαρχος στα δύο χρόνια ανάληψης των καθηκόντων της, με διάφορες αφορμές επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά και δημιούργησε εντάσεις προς όλους τους αιρετούς, όλων των βαθμίδων, προς το προσωπικό του δήμου, αλλά και σε πολίτες καθιστώντας αδύνατη τη συνεργασία μαζί της.
Πριν σας αποστείλουμε τη συγκεκριμένη επιστολή, με την οποία σας διαβεβαιώνουμε συμφωνεί το σύνολο των αιρετών, ο καθένας εκ των οποίων έχει αντιμετωπίσει σκηνές απείρου κάλλους μαζί της, καθώς και φραστικές… περιπέτειες, της δώσαμε πολλές ευκαιρίες να διορθωθεί και τις προτείναμε λύσεις. Η άφαντη αντιδήμαρχος, αγρόν ηγόρασε.
Τα προβλήματα είναι σοβαρά και χρειάζονται σοβαροί άνθρωποι.
Αναμένουμε κύριε Δήμαρχε, τις ενέργειές σας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος