Στη διεθνή έκθεση World Travel Market τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου

Εμφάνιση αντάξια ενός παγκόσμιου τουριστικού προορισμού, διασφάλισε για τα νησιά της στη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market, στη βρετανική πρωτεύουσα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Η World Travel Market – London 2018 , που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο ExCeL του Λονδίνου, διανύει το 39ο έτος της και κάθε χρόνο προσελκύει ένα παγκόσμιο ακροατήριο που διαμορφώνει την ταξιδιωτική βιομηχανία, καθώς αποτελεί την μεγαλύτερη τουριστική έκθεση διεθνώς.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξασφάλισε και φέτος κάτω από την «ομπρέλα» της τη συμμετοχή και παρουσίαση 21 νησιών, που υπόσχονται ισάριθμες διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στους επισκέπτες τους.
Σ’ ένα εντυπωσιακό χώρο που μεταφέρει το νησιώτικο τοπίο, τα χρώματα και την αισθητική του στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας, προβάλλονται τα νησιά Αμοργός, Άνδρος, Αντίπαρος, Αστυπάλαια, Ίος, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κύθνος, Κως, Λειψοί, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Πάτμος, Ρόδος, Σαντορίνη, Σέριφος, Σύρος, Τήνος, Φολέγανδρος, και η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Δωδεκανήσου.
«Όταν λες ότι είσαι διεθνής τουριστικός προορισμός, πρέπει και να το υποστηρίζεις. Και τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, ως διεθνείς τουριστικοί προορισμοί, βρίσκονται εκεί που διαμορφώνονται οι τάσεις στον Παγκόσμιο τουρισμό, εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις. Αυτό το κατέκτησαν τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, με σχέδιο, με επιμονή, με σκληρή δουλειά» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.
Εν τω μεταξύ, για πρώτη φορά στις διεθνείς τουριστικές αγορές θα παρουσιαστεί από τον ΣΕΤΚΕ το «Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου», σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο περιθώριο της διεθνούς εκθέσεως.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος