Συνεχίζεται η αντιπαράθεση στον Δήμο Ρόδου

Απάντηση στη δήλωση του Δημάρχου Ρόδου περί τυμβωρυχίας με αφορμή την καταγγελία του για εμπλοκή του ιδιωτικού απορριμματοφόρου στο θανατηφόρο τροχαίο της Κυριακής, έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος δύναμη πολιτών», τέως δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος.

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση στον Δήμο Ρόδου“Πρέπει να ντρέπεστε και όχι να λυπάστε κ. Καμπουράκη. Τυμβωρύχος, είναι αυτός που προκάλεσε το έγκλημα και προσπαθεί να αποκρύψει και να εξαφανίσει τα στοιχεία», ανέφερε χαρακτηριστικά και επανήλθε στην καταγγελία για απορριμματοφόρα που κάνουν αποκομιδή χωρίς σύμβαση.
«Ωστόσο, τα απαγορευμένης κυκλοφορίας απορριμματοφόρα (τεχνολογίας Euro3), χωρίς νόμιμες συμβάσεις, εξακολουθούν και σήμερα την παράνομη και άθλια δραστηριότητά τους, στην πόλη και στα χωριά.
Αλλά γι’ αυτά θα λογοδοτήσετε εκεί που πρέπει», τόνισε.

Η “Λαϊκή Συσπείρωση”

Στο θέμα τοποθετήθηκε χθες και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τάκης Πότσος, τονίζοντας: “Ξεχείλισε όχι μόνο η βρώμα στο νησί για χατήρι των επιχειρηματικών συμφερόντων, που λιγουρεύονται τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τη διαχείριση απορριμμάτων στη Ρόδο, αλλά και η επικίνδυνη απάθεια της δημοτικής αρχής απέναντι σε όλες τις συνέπειες από αυτή την κατάσταση.Συνεχίζεται η αντιπαράθεση στον Δήμο Ρόδου
Είναι αδιανόητο να αποποιείται ο Δήμος τις ευθύνες του γι’ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Να κυκλοφορούν ακόμα και χωρίς σύμβαση απορριμματοφόρα ιδιωτικής εταιρείας, με ένα από αυτά να εμπλέκεται στο τραγικό δυστύχημα με θύμα τον 25χρονο από τα Μαριτσά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος