Χωρίς προβλήματα η λειτουργία της Νευροχειρουργικής κλινικής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης από την αναστολή άσκησης καθηκόντων του Θ. Μπιρμπίλη.

Σε αναστολή άσκησης των καθηκόντων του βγήκε ο καθηγητής Νευροχειρουργικής ΔΠΘ και διευθυντής της Πανεπιστημιακής Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝΑ Θεοδόσιος Μπιρμπίλης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο διοικητής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Ρούφος εκφράζει τη λύπη τόσο του ιδίου όσο και της διοίκησης του Νοσοκομείου για την εξέλιξη αυτή που οφείλεται στον μη εμβολιασμό του κ. Μπιρμπίλη.

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στις υψηλού επιπέδου γνώσεις και εμπειρία του με τα οποία προσέφερε τα μέγιστα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης

Παράλληλα ενημερώνει του πολίτες  ότι η λειτουργία της Κλινικής συνεχίζεται απρόσκοπτα με άριστο και εξειδικευμένο προσωπικό υπό την καθοδήγηση του κ. Κοντογιαννίδη Κοσμά, Διευθυντή Νευροχειρουργικής κλάδου Ιατρών ΕΣΥ , του κ. Μαυρίδη Ιωάννη επίκουρου καθηγητή Νευροχειρουργικής ΔΠΘ και του Αντωνίου Γεωργίου Επιμελητή Β΄ κλάδου ΕΣΥ.

Ο κ. Ρούφος καταλήγοντας τόνισε με έμφαση ότι οι ασθενείς εξακολουθούν να λαμβάνουν ιατρική φροντίδα και περίθαλψη διαβεβαιώνοντας ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος