Οι τέσσερεις βουλευτές του Έβρου για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Βουλή (audio)

Α. Δημοσχάκης: Μένουμε αρραγείς και συνεχίζουμε

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην βουλή μετά την πρόταση μομφής της αντιπολίτευσης «έδειξε ένα αρραγές μέτωπο της κυβερνητικής πλευράς»  σύμφωνα με δηλώσεις του βουλευτή  Έβρου Α. Δημοσχάκη στην ΕΡΤ Ορεστιάδας.

«Η Αντιπολίτευση, όπως τόνισε, επέλεξε να προβεί σε μια πράξη εσωτερικής σκοπιμότητας και ανευθυνότητας σε μια στιγμή που η χώρα οδηγείται στην ανάπτυξη .Ο Πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη και ανέλαβε την ευθύνη κάτι όχι σύνηθες για αρχηγό κράτους. Ήθελε να ηγηθεί της πολιτικής πράξης των 142 ψήφων,  μιας πολιτικής ενέργειας κρότου λάμψης, κατά της κυβέρνησης .

Η Κοινοβουλευτική πλειοψηφία έμεινε αρραγής. Συνεχίζουμε την πορεία δεν θα σταματήσουμε θα εξαντλήσουμε την τετραετία.»

Χ. Δερμεντζόπουλος: κόσμος ξέρει ότι έχει μια κυβέρνηση η οποία προσπαθεί να δώσει λύσεις αναγνωρίζοντας τις αστοχίες της και διορθώνοντας τες.

Για ένα προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος  μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, θεωρώντας ότι το τριήμερο αυτό “ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και για την κυβέρνηση να αναδείξει τι έκανε, τι πλάνο έχει για το μέλλον, αλλά ήταν και μια ευκαιρία για αυτοκριτική».

Τόνισε ότι έχουν γίνει λάθη , ότι τα αποδέχονται και μαθαίνουν από αυτά, τονίζοντας ότι «έτσι  πρέπει να κάνει μια κυβέρνηση», προσθέτοντας ότι ο κόσμος ξέρει ότι έχει μια κυβέρνηση η οποία προσπαθεί να δώσει λύσεις αναγνωρίζοντας τις αστοχίες της και διορθώνοντας τες.

Ο κ. Δερμεντζόπουλος έκανε λόγο για τον θυμό που  εκφράζει ο Σύριζα πάνω στην αγωνία του δεχόμενος μια τεράστια δημοσκοπική πίεση με τα εσωτερικά προβλήματα τα οποία έχει αλλά και την δημοσκοπική πίεση βλέποντας το ΚΙΝΑΛ να ανεβαίνει, προκαλεί τέτοιες νευρικές κινήσεις και μια ρητορική που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σ. Κελέτσης: Ωφέλιμη  η ανάδειξη της αξίας της συγγνώμης στην πολιτική

Η τριήμερη συζήτηση στη βουλή με αφορμή την πρόταση μομφής της αντιπολίτευσης βγάζει την ΝΔ ισχυρή και ενωμένη. Δεν υπάρχει κανένα θέμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ η οποία σύσσωμη στηρίζει την κυβέρνηση ενώ μέσα από αυτήν την διαδικασία αναδείχθηκε το έργο που έχει κάνει μέχρι τώρα σε όλους τους τομείς, σχολιάζει σχετικά ο βουλευτής Σταύρος Κελέτσης.

Ταυτόχρονα επισημαίνει με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ότι «από αυτήν τη διαδικασία βγαίνουμε κερδισμένοι διότι διδασκόμαστε από τα λάθη μας και θα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να μην έχουμε παρόμοια προβλήματα .»

Ο βουλευτής Έβρου  πρόσθεσε ότι αυτό που λείπει  είναι ένας κεντρικός σχεδιασμός και η αποτελεσματικότητα .Το να συντάσσονται όλα τα  μέσα που έχει κανείς σε ένα ενιαίο κέντρο αντιμετώπισης κρίσεων ώστε να υπάρχει αποτέλεσμα» για να καταλήξει ότι η ανάδειξη της αξίας της συγγνώμης στην πολιτική ήταν από τα οφέλη  αυτής της τριήμερης συζήτησης στη βουλή».

Ν.Γκαρά: Η αλαζονεία της κυβέρνησης προκαλεί περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις στην κοινωνία

«Κυβέρνηση σε αποδρομή, απομονωμένη από ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας χαρακτήρισε την σημερινή, η βουλευτής Έβρου Νατάσσα  Γκαρά μετά  το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Βουλή.

Τόνισε  ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας φαίνεται παντελώς αμήχανος μπροστά στο ελληνικό κοινοβούλιο και τον  Ελληνικό λαό τονίζοντας ότι απαξιώνεται η συζήτηση εντός του κοινοβουλίου έχοντας παράλληλα μια κυβέρνηση η οποία απέδειξε όχι μόνο ότι έχει αποτύχει παντελώς στην διαχείριση οποιασδήποτε κρίσης όχι μόνο δεν δίνει καμία προοπτική στο λαό αλλά δεν έχει και αντίληψη της κατάστασης.

Βλέπουμε την αλαζονεία αυτής της κυβέρνησης που δυστυχώς προκαλεί περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις στην ελληνική κοινωνία, καταλήγει με δηλώσεις της στην ΕΡΤ Ορεστιάδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος