Ορεστιάδα: Από 14-31 Δεκεμβρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις «Αγγέλων Φως»

Aπό τις 14 έως και 31 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν φέτος οι χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις με τίτλο ‘’Αγγέλων Φως 2019’’που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο.).
Προκειμένου να προγραμματιστούν και να πραγματοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι εκδηλώσεις, ο Δήμος Ορεστιάδας ,με ανακοίνωση του καλεί τους πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους, μαθητικά μουσικά σχήματα, σωματεία και όσους άλλους επιθυμούν να υποβάλλουν την αντίστοιχη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Επίσης οι εκπρόσωποι των συλλόγων οι οποίοι σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες διοργανώνουν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ή τοπικά έθιμα και επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων μπορούν να υποβάλλουν την αντίστοιχη αίτηση για συμμετοχή στο εορταστικό πρόγραμμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις αιτήσεις είτε από τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. Κων/πόλεως 59 και ώρες 9:00 πμ – 15:00 μμ είτε ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης στο: www.dikepao.gr

Όλες οι αιτήσεις για τη συμμετοχή :στο «Χωριό των Αγγέλων»στο Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα στο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι και την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στα γραφεία της επιχείρησης , Κων/πόλεως 59 και ώρες 9:00 πμ έως 15:00 μμ , καθώς και ηλεκτρονικά στο email: dkepao@orestiada.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος