Ορεστιάδα: «Ραβασάκια» της αστυνομίας σε αγρότες των μπλόκων καταγγέλλει η ΟΑΣΕ

«Κλήσεις» από την διεύθυνση αστυνομίας Ορεστιάδας, καταγγέλλουν ότι λαμβάνουν το τελευταίο διάστημα, αγρότες που συμμετείχαν στο μπλόκο των Καστανεών στη διάρκεια των πρόσφατων κινητοποιήσεων τους.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», οι αγρότες θα περάσουν τη διαδικασία της προανάκρισης και θα οδηγηθούν και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου. «Δεν μας ξαφνιάζει και δεν μας εκπλήσσει αυτή η αντιμετώπισή μας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Την ίδια αντιαγροτική πολιτική με τις προηγούμενες κυβερνήσεις εφαρμόζουν, τα ίδια αυταρχικά μέτρα θα χρησιμοποιήσουν για να μας τρομοκρατήσουν , και να κάμψουν τις αντιδράσεις μας. Όμως τους προειδοποιούμε ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι με τα αγροτοδικεία θα μας γονατίσουν» σημείωνει η «ΕΝΟΤΗΤΑ». «Θα συναντηθούμε στους δρόμους του αγώνα, θα βάλουμε φρένο και στην πορεία θα ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές ώστε να επιλεγεί άλλος δρόμος ανάπτυξης της Ελλάδας με γνώμονα το λαϊκό συμφέρον και τις λαϊκές ανάγκες.
Όσο τα προβλήματα οξύνονται και πληρώνουμε την κρίση για την οποία δεν φταίμε και δεν δημιουργήσαμε τόσο περισσότερο να είναι βέβαιοι πως όχι μόνο δεν θα μας φοβίσουν με τα αγροτοδικεία αλλά θα μας βρουν μπροστά τους στους δρόμους του αγώνα» αναφέρει η Ομοσπονίδα Αγροτικών Συλλόγων .

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη:Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος