Σε πλήρη ανάπτυξη από σήμερα η Καρδιολογική του ΓΝ Διδυμοτείχου (ηχητικό)

“Το νοσοκομείο Διδυμοτείχου λειτουργεί άψογα” δήλωσε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο διοικητής του Χρήστος Καπετανίδης, με αφορμή την αποκατάσταση της λειτουργίας της Καρδιολογικής Κλινικής.

Ήδη όπως είπε από σήμερα λειτουργεί σε πλήρη ανάπτυξη η συγκεκριμένη κλινική του Νοσοκομείου η οποία τελευταία αντιμετώπιζε πρόβλημα μετά την απομάκρυνση των δυο ειδικών γιατρών της που βρίσκονταν σε αναστολή και μετα την απουσία του τρίτου καρδιολόγου για προσωπικούς του λόγους. Να σημειωθεί επίσης ότι άκαρπη απέβη η πρόσκληση του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου προς τους ελευθεροεπαγγελματίες ιατρούς της περιοχής να επανδρώσουν την καρδιολογική στο ΓΝ Διδυμοτείχου.

Ως γνωστόν η κλινική λειτουργούσε με την παρουσία ενός μόνιμου καρδιολόγου και με την βοήθεια επικουρικά άλλων τριών καρδιολόγων από άλλες νοσηλευτικές δομές .

Από σήμερα οι δυο ιατροί σε αναστολή έχουν επιστρέψει στις θέσεις τους.

«Αυτά τα προβλήματα ανακύπτουν τόνισε ο κ. Καπετανίδης είμαστε εδώ όμως για να δίνουμε λύσεις .Δεν είναι εύκολο το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε όμως να ξέρετε υπάρχουν και άλλα προβλήματα και εδώ απαιτείται η συνδρομή εξωθεσμικών παραγόντων.»

Ο διοικητής του ΓΝ Διδυμοτείχου πρόσθεσε επίσης ότι ο ιατροτεχνολογικος μηχανισμός του Νοσοκομείου έχει αλλαχθεί κατά 80-85% , ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός είναι άριστος και το προσωπικό του Νοσοκομείου σύμφωνα με την δική του εκτίμηση κινείται σε υψηλά στάνταρτ.

«Αν λαβώ υπόψη όσα ακούω και εισπράττω μπορώ να σας πω με ευκολία ότι μόνο οι 5 στους 100 πολίτες της περιοχής δεν είναι ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας» κατέληξε με έμφαση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος