Στ. Κελέτσης: Θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων

«Ο στόχος της ΝΔ επιτεύχθηκε. Εξασφαλίσαμε μια άνετη πλειοψηφία και αυτοδυναμία στην Βουλή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να προχωρήσει η κυβέρνηση στην τετραετία που έχει μπροστά της διότι έτσι θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα της» δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο νεοκλεγής βουλευτής Έβρου της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης, επισημαίνοντας πως η «νίκη αυτή οφείλεται στο οτι έγινε ένας εκλογικός αγώνας και από τους υποψηφίους και από τον πρόεδρο πολύ μεθοδικός και συστηματικός ο οποίος επέφερε αποτελέσματα.»

Στ. Κελέτσης: Θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων«Σε δύσκολα θέματα δημιουργείται και μια ευρύτερη πλειοψηφία γιατί έχουμε μπροστά μας και την εκκρεμότητα της Συνταγματικής Αναθεώρησης, αλλά και το θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου,» είπε και πρόσθεσε: «είναι πολύ σημαντικά ζητήματα και σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τα προχωρήσουμε αμέσως, άρα θα πρέπει να έχουμε αυτήν την δυνατότητα να προχωρήσουμε με ευρύτερες συναινέσεις και με μια σύνθεση απόψεων ,έτσι ώστε να έρθει το ευρύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος από το εκλογικό αποτέλεσμα και τόνισε ότι ,θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών εκείνων των ανθρώπων που τον ψήφισαν.

«Είμαι ικανοποιημένος από την στιγμή που εκλέγομαι μέσα στους τρείς αντιπροσώπους του νομού Έβρου. Θα κοιτάξω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών εκείνων των ανθρώπων που με εμπιστευτήκαν και με ψήφισαν και να πείσω και αυτούς που δεν με ψήφισαν ότι άξιζε να με ψηφίσουν.»

To σύνθημα «όλοι μαζί για τον Έβρο,» το οποίο υιοθέτησε κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας θα κάνει πράξη ο κ. Κελέτσης, ο οποίος ζήτησε την συνεργασία όλων των βουλευτών του νομού για να μπορέσουν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή. «Το -κλειδί- για να λυθούν τα προβλήματα του νομού είναι η συνεργασία όλων είπε ο κ. Κελέτσης και τόνισε πως «αυτά τα προβλήματα είναι μεγάλα και μας ενώνουν, δεν μας χωρίζουν.».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος