Στο Διδυμότειχο ο αρχηγός ΓΕΣ για τα εγκαίνια στρατιωτικού φαρμακείου

Στο Διδυμότειχο βρέθηκε χθες ο Αρχηγός ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης  για να εγκαινιάσει το νέο στρατιωτικό φαρμακείο που προορίζεται για τις ανάγκες της XVI ΜΚ/ΜΠ.

Της τελετής του αγιασμού προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, ο οποίος προσφωνώντας τον  Αρχηγό εξέφρασε τις ευχαριστίες της τοπικής κοινωνίας για το ανύστακτο ενδιαφέρον του προς τους ακρίτες και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετούν στην ευαίσθητη περιοχή της XVI Μεραρχίας, αλλά και την συγκίνηση του καθώς η επίσκεψη αυτή ανακαλεί αφ’ ενός στην μνήμη όλων τους άρρηκτους δεσμούς του Αρχηγού με το Διδυμότειχο και την ευρύτερη περιοχή και αφ’ ετέρου δίδει μηνύματα πολλαπλής σημασίας τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στους γείτονες της.

Το στρατιωτικό φαρμακείο αποτελεί υποκατάστημα του στρατιωτικού φαρμακείου Αθηνών και θα λειτουργήσει σε χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Διδυμοτείχου.

Στο Διδυμότειχο ο αρχηγός ΓΕΣ για τα εγκαίνια στρατιωτικού φαρμακείου Στο Διδυμότειχο ο αρχηγός ΓΕΣ για τα εγκαίνια στρατιωτικού φαρμακείου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος