Β. Κασαπίδης: Το πόρισμα της Διακομματικής για την ανάπτυξη της Θράκης είναι προς την σωστή κατεύθυνση

Ως ένα εξαιρετικό εργαλείο για την περιοχή της Θράκης, χαρακτήρισε το νέο πόρισμα της Διακομματικής επιτροπής ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΟΕΕΘ) Θράκης, κ. Βασίλης Κασαπίδης.

Μιλώντας την ΕΡΤ Ορεστιάδας, εκτίμησε, πως τα περισσότερα σημεία του πορίσματος είναι προς την σωστή κατεύθυνση, είναι δομημένο και αφορά πέντε βασικούς άξονες αγροτικό τομέα, κτηνοτροφία, υποδομές, καινοτομία ,τουρισμό οι οποίοι είναι ρεαλιστικοί.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία με την πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής για την Θράκη, κ. Ν. Μπακογιάννη σημείωσε:

«Με την τηλεδιάσκεψη δόθηκε το έναυσμα για να βρούμε τους τρόπους, με τους οποίους θα πρέπει να επικοινωνήσουμε αυτό το πόρισμα προς τους πολίτες και τους φορείς. Παράλληλα άνοιξε ένας κύκλος διαλόγου, όπου θα είμαστε σε στενή επαφή όλο το επόμενο διάστημα με την κ. Μπακογιάννη, προκειμένου να δούμε τις αδυναμίες και τις λύσεις, που προτείνει αυτήν την στιγμή το νέο πόρισμα για την Θράκη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος