Ξεχωριστά υπέγραψαν Ζαμπούκης-Λαμπάκης την “παράδοση-παραλαβή” του δήμου

“Ανοιχτά μυαλά και ανοιχτές καρδιές” ευχήθηκε κατά το εθιμοτυπικό της παραλαβής του δήμου, ο νέος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης.

Ο κ. Ζαμπούκης υπέγραψε το πρωτόκολλο στις 11 εχθές το πρωί, απουσία του απερχόμενου δημάρχου, Βαγγέλη Λαμπάκη. «Ο κόσμος γνωρίζει, αντιλαμβάνεται, αξιολογεί τις συμπεριφορές και βγάζει συμπεράσματα…», σχολίασε ο ίδιος, στη σύντομη δήλωσή που έκανε μετά την υπογραφή του σχετικού εγγράφου. Μία ώρα αργότερα, στις 12 το μεσημέρι, το υπέγραψε και ο Βαγγέλης Λαμπάκης, με την υποσημείωση, κάτω από την υπογραφή του, ότι εκείνη ήταν η ώρα που μέσω της γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου είχε συμφωνηθεί με τον κ. Ζαμπούκη για την τελετή παράδοσης-παραλαβής.
Ξεχωριστά υπέγραψαν Ζαμπούκης-Λαμπάκης την “παράδοση-παραλαβή” του δήμου Σε ανακοίνωσή της, μάλιστα, η παράταξη του κ. Λαμπάκη απαντά και σε μερίδα Μέσων Ενημέρωσης που σχολίασαν αρνητικά την απουσία του κατά την υπογραφή του πρωτοκόλλου. “Ως παραδίδοντες, είχαμε καθορίσει ότι το πρωτόκολλο θα υπογραφεί στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, ωστόσο ο κ. Ζαμπούκης δήλωσε αδυναμία προσέλευσης εκείνη την ώρα και πληροφόρησε τη γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου ότι θα προσέλθει στις 11 το πρωί”, αναφέρει η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” και καταλήγει: “ψευδώς σχολιάστηκε ότι έγινε μόνο παραλαβή και όχι παράδοση στον δήμο Αλεξανδρούπολης, η παραπληροφόρηση συνεχίζεται, το θράσος περισσεύει …”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος