Χωρίς δρόμους για τα χωράφια τους στο Μάχου Βαρθολομιού

Απροσπέλαστοι παραμένουν από τον περασμένο χειμώνα, οι αγροτικοί δρόμοι στην τοπική κοινότητα Μάχου στο Βαρθολομιό, με τους αγρότες να διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί, καθώς, όπως τονίζουν, δεν μπορούν να φτάσουν στις περιουσίες τους ή σε πολλές περιπτώσεις είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν διπλάσιες σε απόσταση διαδρομές, προκειμένου να προσεγγίσουν τις καλλιέργειές τους.

Οι αγρότες από το Μάχου, τόνισαν ότι θα πρέπει στο σημείο να γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις, έτσι ώστε και ο δήμος να μην δαπανά χρήματα, κάθε χρονιά επουλώνοντας επιφανειακά τις «πληγές», αλλά και για να μην δημιουργούνται τέτοια προβλήματα, κάθε τόσο.

Η αιτία που δημιουργεί αυτό το πρόβλημα, όπως επεσήμαναν κάτοικοι και αγρότες από την περιοχή, είναι η έλλειψη τράφων, οι οποίοι υπήρχαν παλιότερα αλλά σήμερα έχουν κλείσει λόγω παρεμβάσεων που έχουν γίνει για την διάνοιξη των δρόμων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα νερά της βροχής κατά τους χειμερινούς μήνες να «εγκλωβίζονται» μέσα στους αγροτικούς δρόμους ή σε διαφορετική περίπτωση να «χύνονται» μέσα σε καλλιέργειες καταστρέφοντάς τες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος