Γυναίκα κτηνοτρόφος από την Ηλεία τιμήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης

Ανάμεσα στις τρεις γυναίκες αγρότισσες που τιμήθηκαν στην εκδήλωση που υλοποιήθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον ΕΛΓΟ – Δήμητρα, ήταν και η Ηλεία κτηνοτρόφος, Αννέτα Γεωργουλοπούλου, η οποία δέχθηκε το βραβείο της από τον υπουργό, Γιώργο Γεωργαντά.

Η κ. Γεωργουλοπούλου στη σύντομη ομιλία της, παρουσίασε τα βιώματα που η ίδια έχει ως κτηνοτρόφος, από την παιδική κιόλας ηλικία της. Ξεκινώντας με τους δικούς της γονείς, συνεχίζοντας με τον

σύζυγό της και σήμερα σε ηλικία 72 ετών υποστηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά της που ασχολούνται με την κτηνοτροφία, η κ. Αννέτα, αντιπροσωπεύει επάξια την γυναίκα ελληνίδα της υπαίθρου.

«Από μικρή ξεκίνησα με τον πατέρα μου την κτηνοτροφία, μετά με τον σύζυγό μου και κατόπιν μόνη μου. Σήμερα βοηθώ τον γιο μου που έχει αναλάβει το κομμάτι αυτό. Αλλά παραμένω ενεργή. Είμαι μέσα στο κοπάδι. Σήμερα η γυναίκα δουλεύει και εργάζεται αλλά με άνεση. Υπάρχει μια διαφορετική ζωή και πρέπει να είναι πιο ευχαριστημένες οι γυναίκες που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα. Σαφώς δεν παύει να είναι μια σκληρή δουλειά κυρίως η κτηνοτροφία αλλά πρέπει να τιμάμε αυτή την δουλειά. Η κτηνοτροφία και ο πρωτογενής τομέας κρατάνε ζωντανούς τους ανθρώπους.», τονίζει η κ. Γεωργουλοπούλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος