Η δίκη σας καμένη γη είναι και δική μας..!

Μια κίνηση αγάπης, στήριξης και αλληλεγγύης προς τις πυρόπληκτες περιοχές της Ολυμπίας πραγματοποίησε η τοπική κοινότητα της Μέλισσας.

Έπειτα από πρωτοβουλία των κατοίκων και σε συνεργασία με την πρόεδρο της τοπικής κοινότητα, Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου και το εκκλησιαστικό συμβούλιο, συγκεντρώθηκαν ζωοτροφές (καλαμπόκι, σανό), είδη πρώτης ανάγκης νερά και τρόφιμα, με σκοπό να παραδοθούν  στους κατοίκους στο Λάλα, το Λάσδικα, ον Πόθο, στην Καυκανιά και τη Νεμούτα.

Για αυτή την πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς, η κ. Λυκοκανέλλου τόνισε: «Η κοινότητά μας μπροστά στη μεγάλη τραγωδία που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας από το καταστροφικό πέρασμα των πυρκαγιών, έδειξε από την πρώτη στιγμή την ευαισθητοποίησή της, για να προσφέρει με την ομάδα των εθελοντών της και γενικότερα τους κατοίκους της, είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, γιατί έδειξαν πραγματική αγάπη προς τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται και απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι μπορούμε όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τα συναισθήματα αλληλεγγύης για την κοινωνίας μας. Στην κοινωνία της Μέλισσας πορευόμαστε με τη θέληση για προσφορά. Αυτό κάνουμε και αυτό θα κάνουμε στο μέλλον, όταν και όποτε χρειαστεί».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος