Κριτική ΕΛΜΕ Ηλείας και μαθητών στο υπ. Παιδείας για την κατάσταση στα σχολεία

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν για τα προβλήματα της παιδείας, οι εκπαιδευτικοί της Ηλείας. Αναφερόμενοι στα υγειονομικά Πρωτόκολλα που τηρούνται στην εκπαίδευση, έκαναν λόγο για “συνωστισμό των μαθητών μέσα στις τάξεις, λόγω απροθυμίας του υπουργείου να προσλάβει νέους εκπαιδευτικούς, πού θα μπορούσαν να δώσουν μία σημαντική λύση στο πρόβλημα”.

Όπως υποστήριξαν οι εκπαιδευτικοί στην συνέντευξή τους, «Η κυβέρνηση αγνοεί τα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών τα τελευταία δύο χρόνια, με αποτέλεσμα αυτή την περίοδο –με το άνοιγμα των σχολικών μονάδων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων- να επικρατεί απαράδεκτη κατάσταση στην παιδεία, και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του Υπουργείου Παιδείας να παρουσιάσει μία μαγική εικόνα, η κατάσταση δυστυχώς είναι πολύ διαφορετική, όσον αφορά τα κρούσματα COVID στα σχολεία».

Το «παρών» στην συνέντευξη έδωσαν και μαθητές από το Εσπερινό Λύκειο Πύργου, που αναφέρθηκαν για μία ακόμη φορά στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, καθώς κάνουν τα μαθήματά τους μέσα σε αίθουσες «ψυγείο», στο 1ο Λύκειο Πύργου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος