Ο Ηλείος Μιχάλης Κατρίνης ηγείται της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ

Ο βουλευτής Ηλείας του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, μετά από απόφαση του νέου προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, αναλαμβάνει την τιμητική θέση του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Μία θέση η οποία έχει πολλές ευθύνες για τον Ηλείο βουλευτή, που έχει όμως αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και να οδηγήσει μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματος, ακόμη πιο ψηλά το ΚΙΝΑΛ, όσον αφορά τις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος.

Ο Μιχάλης Κατρίνης στην ομιλία, που έκανε για την τοποθέτησή του σε αυτή την θέση ανέφερε μεταξύ άλλων: Γνωρίζουμε τις νέες αισιόδοξες συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί και τις προσδοκίες, που έχουν καλλιεργηθεί από τη συμμετοχή των προοδευτικών πολιτών στις εσωκομματικές μας διαδικασίες και την εκλογή του νέου μας ηγέτη, του Νίκου Ανδρουλάκη.
Οφείλουμε όλοι να υπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα νέα δεδομένα, να διαφυλάξουμε ως πολύτιμη παρακαταθήκη τόσο τις προσδοκίες όσο και την εμπιστοσύνη των πολιτών. Και αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να τα μεταφράσουμε ανάλογα και μέσα στο κοινοβούλιο. Σας ευχαριστώ και πάλι και δεσμεύομαι ότι με αφοσίωση θα κάνω το καλύτερο για να ανταποκριθώ σε αυτή την ευθύνη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος